Weten of Den Edel Sport dé sportschool voor jou is?

Ben jij op zoek naar een complete fitnessclub in Waddinxveen? En ben jij op zoek naar een plek om te starten om fitter te worden, af te slanken of sterker ? Dan is Den Edel Sport in dé fitnessclub voor jou, met o.a. fitness, groepslessen, personal training, yoga, sauna, Milon en FunXtion.

Lidmaatschap op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij Den Edel Sport. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend.  Je zit nergens aan vast, en krijgt een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

  • * velden zijn verplicht.

 

Sportschool Den Edel Sport in Waddinxveen is dé plek voor jeugd fitness, groepsfitness en de Milon Cirkel. Bij Den Edel Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

voortaan 365 dagen open

CLUB DEN EDEL is voortaan alle dagen van het jaar geopend. 365 dagen kunnen clubleden terecht om het beste uit zichtzelf te hal...

Lees meer

Clubavond

Speciaal voor onze clubleden houden we op vrijdag 8 september een clubavond. Vanaf 20 uur zorgt de DJ voor gezellige muziek. Me...

Lees meer
Meer nieuws