Bekijk hier het huisregelement van Club Den Edel

 • Het lidmaatschap & bijbehorende clubkaart zijn strikt persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan derden en geeft toegang tot de club. Bij verlies, diefstal of beschadiging kan Club Den Edel € 5,- in rekening te brengen voor een nieuwe clubkaart.
 • In het kader van controle van je identiteit als clublid maken we een digitale foto en vragen wij om je e-mailadres. Jouw persoonlijke gegevens zijn strikt vertrouwelijk en worden enkel en uitsluitend voor administratieve- & clubdoeleinden van Club Den Edel. Veranderingen omtrent je adres- en/of persoonsgegevens bij voorkeur per mail doorgeven via administratie@denedel.nl. Club Den Edel behoudt zich het recht voor leden te vragen om identificatie te tonen. De verzamelde gegevens worden ook niet langer bewaard dan noodzakelijk is en worden op uw verzoek onverwijld uit onze bestanden verwijderd. Zonder uw uitdrukkelijke toestemming zal Club Den Edel uw medische gegevens niet verwerken. Dat betekent dat Club Den Edel geen (medische) gegevens van u zal verzamelen indien u daar geen toestemming voor hebt gegeven. Indien er sprake is van medische klachten en/of medicijngebruik informeer dan altijd de instructeur/coach over je gezondheidstoestand.
 • Een wijziging of opzegging van je lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk of per mail plaatsvinden. Je ontvangt bij hiervan altijd een schriftelijke bevestiging per mail of per post.   
 • Club Den Edel behoudt zich het recht voor om zowel incidenteel als ook periodiek wijzigingen in het programma en de roostertijden aan te brengen.
 • Om verantwoord sporten te kunnen waarborgen dien je, alvorens je deel neemt aan sommige van de activiteiten, een introductie te hebben gehad of bekend te zijn het gebruik en/of de uitvoering van de betreffende activiteit(en). Kinderen onder de 16 jaar hebben uitsluitend toegang onder begeleiding van een volwassene/instructeur. Voor gebruik zonnebank moet u minimaal 18 jaar of ouder zijn en uw huidtype hebben bepaald.
 • Club Den Edel is niet aansprakelijk voor enig letsel of ongeval of zoekgeraakte voorwerpen van welke aard en door welke oorzaak dan ook. In de kleedkamers zijn gratis lockers beschikbaar. Maak altijd gebruik van deze kluisjes.  Laat kleding en waardevolle spullen niet los achter, maar berg ze veilig op. Een slotje is bij het receptieteam te koop. Na sluitingstijd worden slotjes die zijn blijven hangen verwijderd.
 • Er worden geen digitale opnames gemaakt van andere leden zonder toestemming via een mobiele telefoon. Mobiel bellen is in de trainingsruimten niet toegstaan.  
 • Tijdens het sporten is het dragen van schone sportschoenen en het gebruik van een handdoek uit hygienisch oogpunt verplicht. Maak apparatuur na gebruik altijd even schoon/transpiratievocht vrij, zodat de volgende sporter fris aan de slag kan.
 • Gelieve gebruikte materialen weer netjes en voorzichtig teruggelegd en gaat afval in de daarvoor bestemde bakken. Zo kan iedereen gebruik maken van een nette en opgeruimde (sport)ruimte. Reinig gebruikte apparaten en gewichten na gebruik met de daarvoor bestemde middelen.
 • Glaswerk & etenswaren mogen niet meegenomen worden in de sportruimtes. Het is verstandig om tijdens het sporten voldoende te drinken. Neem hiervoor een bidon of plastic flesje (met dop) mee de sportruimte in.
 • Graag hebben we dat jevoor vertrek eventuele openstaande ‘horecarekening’ voldoet bij de bar-receptie. Bartegoed is niet inwisselbaar voor contanten, overdraagbaar en vervalt bij einde lidmaatschap automatisch.
 • Bij saunagebruik moet voor een saunagang vooraf worden gedoucht. Het gebruik van douches en sauna mag alleen zonder (bad)kleding of ondergoed. Gebruik in de sauna een ruime handdoek om op te zitten. 
 • Club Den Edel behoudt zich het recht voor om tassen, kleding en/of kluisjes te controleren. Op diverse plaatsen in de verkeers- en sportruimten worden cameraopnames gemaakt en vastgelegd om de veiligheid van jou, de clubleden en medewerkers  te waarborgen.

Deze maand start de lente

In maart start de lente. Als je lentekriebels krijgt, ben je welkom in beweging te komen bij Club Den Edel. Ervaar waarom zovee...

Lees meer

Club Den Edel beweegt je

Club Den Edel biedt veel extra's voor clubleden zoals workshops, jeugd activiteiten, wandelingen, Yoga sessies en meer. Vol...

Lees meer
Meer nieuws