Kinderoppas bij Den Edel Sport


Kinderen van onze leden die in de fitnessclub aanwezig zijn, zijn vanaf 3 maanden tot 12 jaar welkom bij de kinderoppas:

- Dinsdag 08:45 tot 11:15 uur
- Donderdag 08:45 tot 11:15 uur
- Vrijdag  08:45 tot 11:15 uur

In de zomermaanden (tijdens schoolvakantie) en gedurende één week in de kerstvakantie is er geen kinderopvang. De overige schoolvakanties is er wel gewoon opvang met aangepaste tijden.

Corrie de Jong

Kinderopvang medewerkster

Corrie de Jong

Kinderopvang medewerkster

Corrie de Jong is uw aanspreekpunt. Zij is al geruime tijd werkzaam bij Den Edel Sport en heeft haar diploma's voor kinderopvang, gastouder en kinder EHBO. Er is één dame per dagdeel aanwezig voor de opvang van uw kinderen.

Kosten kinderoppas

De kinderoppas is een extra service en bieden we onze leden als extraatje aan. Wel is er een spaarpot voor een vrijwillige bijdrage voor uitgaven zoals billendoekjes, nieuw speelgoed en een klein presentje met bijvoorbeeld Sinterklaas. Gemiddeld geeft een ouder circa € 1,50 per kind per uur als bijdrage in de (personeels)kosten.

Wat moet ik mijn kind meegeven?

Voor de kinderen voldoende verschoning/luier(s), wat te eten (koekje, sultana, fruit) en een beker drinken. Graag alles gemerkt met de naam van uw kind.

Sportschool Den Edel Sport in Waddinxveen is dé plek voor individueel fitness, bedrijfsfitness en de Milon Cirkel. Bij Den Edel Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

voortaan 365 dagen open

CLUB DEN EDEL is voortaan alle dagen van het jaar geopend. 365 dagen kunnen clubleden terecht om het beste uit zichtzelf te hal...

Lees meer

Clubavond

Speciaal voor onze clubleden houden we op vrijdag 8 september een clubavond. Vanaf 20 uur zorgt de DJ voor gezellige muziek. Me...

Lees meer
Meer nieuws