Jeugdaanbod bij Den Edel Sport

 • Kids abonnement

  Kids abonnement

  Judo is lekker stoeien met regeltjes. Spelenderwijs worden veel verschillende spieren in het lichaam gebruikt en verbetert jouw motoriek. Het is zowel lichamelijk als tussen de oren vallen en weer opstaan. Je leert er om te vertrouwen op elkaar en samen te werken.

  Lees meer
 • Jeugd abonnement

  Jeugd abonnement

  Jeugd Fitness voor de jeugd van 12 t/m 15 jaar bestaat uit een half uur trainen met een schema en een functionele groepstraining van een half uur. Onder begeleiding van een instructeur wordt jou stap voor stap geleerd hoe jij effectief in de fitness kunt trainen.

  Lees meer
 • Jongeren abonnement

  Jongeren abonnement

  Bij Den Edel Sport hebben wij speciaal voor jongeren (16 en 17 jaar) een passend abonnement. Van de volgende sporten mag je allemaal gebruik maken binnen je 'all in abonnement': fitness, groepslessen & judo. Wil je meer weten? Lees dan verder!

  Lees meer
 • JeugdFitness

  JeugdFitness

  Jeugd Fitness voor de jeugd van 12 t/m 15 jaar bestaat uit een half uur trainen met een schema en een functionele groepstraining van een half uur. Onder begeleiding van een Fitness Coach wordt jou stap voor stap geleerd hoe jij effectief in het fitness kunt trainen.

 • Judo

  Judo

  Judo is lekker stoeien met regeltjes. Spelenderwijs worden veel verschillende spieren in het lichaam gebruikt en verbetert jouw motoriek. Het is zowel lichamelijk als tussen de oren vallen en weer opstaan. Je leert er elkaar te vertrouwen en om samen te werken.

  Lees meer