Groepslessen aanbod bij Den Edel Sport

Club Den Edel biedt met bijna 100 groepslessen per week het grootste aanbod in de regio. Heerlijk swingen op een Zumba les, tot het uiterste gaan bij BodyCombat of juist ontspannen met yoga. Er is keus genoeg en altijd een les die bij jou past. Wil je één of meerdere lessen uitproberen, start dan met een gratis proefweek. 

 • BodyBalance

  BodyBalance

  BodyBalance is een combinatie van Tai Chi, Yoga, Pilates, balans en stretch oefeningen. Op heerlijke muziek zorgt deze les ervoor dat je sterker en flexibeler wordt en lichamelijk en mentaal beter in balans komt. De les eindigt met een moment van rust en ontspanning.

 • BodyCombat

  BodyCombat

  BodyCombat is een krachtige cardio-workout met invloeden uit verschillende vechtsporten. Ondersteund door opzwepende muziek en uitdagende choreografie wordt jouw uithoudingsvermogen op de proef gesteld en verbrand je veel calorieën.

 • BodyPump

  BodyPump

  BodyPump is een fitnesstraining om spierkracht en spieruithoudingsvermogen te verbeteren. Door met losse gewichten te werken kan iedereen; jong, oud, man of vrouw trainen op zijn eigen niveau. Tijdens deze workout op muziek komen alle belangrijke spiergroepen aan bod.

 • BodyVive

  BodyVive

  BodyVive is verdeeld in een low-impact cardiotraining en een training met functionele oefeningen. Tijdens de cardiotraining verhogen we de hartslag om de conditie te verbeteren. Functionele oefeningen zorgen voor meer spierkracht, balans en verbeteren de coördinatie.

 • Core Workout

  Core Workout

  Core Workout traint het centrale gedeelte van jouw lichaam. Door je core aan te spannen, versterk je de stabiliteit van jouw rug en bekken. Hiermee verminder je de kans op blessures. Je romp krijgt meer kracht, werkt beter samen en jouw motoriek verbetert.

 • CXWORX

  CXWORX

  CXWORX traint niet alleen de buikspieren, maar ook de schouders, rug en heupen. Deze spiergroepen zijn belangrijk voor veel dagelijkse bewegingen en de lichaamshouding. Met tube, losse gewichten en verschillende opties, traint iedereen zijn core zo effectief mogelijk.

 • Full Body Workout

  Full Body Workout

  Full Body Workout is een functionele training waarbij er in alle vlakken en assen wordt getraind. Denk aan bewegen als duwen, trekken, roteren, buigen en strekken. Alle oefeningen zijn zwaarder of makkelijker te maken waardoor iedereen de les kan volhouden.

 • GRIT Cardio

  GRIT Cardio

  GRIT Cardio is een interval training van een half uur met eigen lichaamsgewicht. Bepaal zelf je tempo en opties die jou uitdagen alles eruit te halen. Wil jij je conditie verbeteren en ben je niet bang voor zweet, kom dan een keer gezellig meetrainen met het team.

 • GRIT Strength

  GRIT Strength

  GRIT Strength is een interval training van een half uur waarbij je aan jouw conditie werkt door middel van krachttraining. Met behulp van een barbell, losse gewichten en oefeningen met lichaamsgewicht werk jij op jouw eigen tempo aan een fittere versie van jezelf.

 • Indoor Cycling

  Indoor Cycling

  Indoor Cycling neemt je mee in een fietsavontuur door middel van een gevarieerd programma in onze Indoor Cycling Studio. Door middel van duur- of intervaltraining helpen de instructeur en jouw medesporters je om doelen te halen en jezelf uit te dagen.

 • JeugdFitness

  JeugdFitness

  Jeugd Fitness voor de jeugd van 12 t/m 15 jaar bestaat uit een half uur trainen met een schema en een functionele groepstraining van een half uur. Onder begeleiding van een Fitness Coach wordt jou stap voor stap geleerd hoe jij effectief in het fitness kunt trainen.

 • Judo

  Judo

  Judo is lekker stoeien met regeltjes. Spelenderwijs worden veel verschillende spieren in het lichaam gebruikt en verbetert jouw motoriek. Het is zowel lichamelijk als tussen de oren vallen en weer opstaan. Je leert er elkaar te vertrouwen en om samen te werken.

  Lees meer
 • SeniorenFit

  SeniorenFit

  SeniorenFit is een training van een uur op muziek. We werken in groepsverband aan een goede conditie en een goede spierfunctie. Daarnaast werken we ook aan een stukje lenigheid en soepelheid van de spieren. Hierbij gebruiken we verschillende losse fitness materialen.

 • StepMoves

  StepMoves

  StepMoves is gebaseerd op choreografische uitdagingen en geschikt voor de ervaren stepper. Het op en afstappen op de step is een uitstekende cardio oefening en versterkt de benen en de billen. De choreografie zorgt er bovendien voor dat jouw coördinatie verbetert.

 • TotalFit

  TotalFit

  TotalFit is een freestyle mixles met high/low impact training voor elk niveau. Aerobic of step oefeningen zorgen voor het verbeteren van jouw conditie. Verder gebruiken we materialen zoals tubes en gewichtjes om jouw spieren te versterken.

 • Yoga

  Yoga

  Yoga heeft een rustig tempo en is daardoor zeer geschikt voor beginners. Langzaam volgen de verschillende houdingen zich op en werken we aan ontspanning en souplesse. Er is ook veel aandacht voor de ademhaling waardoor je lichaam en geest heerlijk tot rust komt.

 • Zumba

  Zumba

  Zumba is een heerlijke dansles die je zeker een keer moet proberen. Allerlei dansstijlen komen aan bod, zoals Merengue, Salsa, Cumbia, Reggeaton, Samba, Cha-Cha en Top 40. Geen ingewikkelde pasjes, maar gewoon lekker dansen en calorieën verbranden.