Fysiotherapie en manuele therapie

Voorkomen is beter dan genezen. Bij FysioBeter brengen wij mogelijke toekomstige blessures in kaart en helpen deze te voorkomen door de sporter met een doelgericht programma te trainen.

Wat is Fysiotherapie

Fysiotherapeuten zijn deskundigen op het gebied van het menselijk bewegingsapparaat. De fysiotherapeut behandelt dan ook met name patiënten die in het dagelijkse leven beperkt worden bij het bewegen.

U kunt bij onze medewerkers terecht voor veel verschillende klachten. Ze kunnen u helpen met het verbeteren van bewegen, functioneren en bijvoorbeeld het verminderen van pijn. Ook kunt u bij de fysiotherapeut terecht voor het herstellen na een operatie of (sport)blessure.

De fysiotherapeut gebruikt zijn kennis en vaardigheden om u optimaal te begeleiden tijdens het herstel van de klacht. De medewerkers van FysioBeter doen continue nieuwe kennis op om de nieuwste inzichten te kunnen toepassen, op deze manier bent u verzekerd van een goede behandeling. De fysiotherapeuten van FysioBeter zijn allemaal aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie en het Centrale Kwaliteitsregister Fysiotherapie.

Robert Spruit

Fysiotherapeut

Robert Spruit

Fysiotherapeut

''Robert is afgestudeerd fysiotherapeut en is afgestudeerd master Manuele therapie aan de Stichting Opleidingen Musculoskeletale Therapie te Amersfoort''

Verwijzing niet nodig

U kunt bij FysioBeter onder behandeling komen via een verwijzing van de huisarts of een specialist, maar dit is niet altijd nodig. Zonder verwijzing kunnen wij u ook verder helpen.

Vergoeding vanuit zorgverzekering

FysioBeter heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Dit houdt in dat (afhankelijk van uw verzekering) de behandelingen fysiotherapie bij ons vergoed worden. Fysiotherapie wordt alleen vanuit de aanvullende verzekering vergoed, hoeveel behandelingen u vergoed krijgt is afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij en polis.

Ja, ik wil graag een gratis intake gesprek

Meld je hier aan voor een gratis intake gesprek. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

  • * velden zijn verplicht.

Sportschool Den Edel Sport in Waddinxveen is dé plek voor jeugdfitness, groepsfitness en bedrijfsfitness. Bij Den Edel Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Deze maand start de lente

In maart start de lente. Als je lentekriebels krijgt, ben je welkom in beweging te komen bij Club Den Edel. Ervaar waarom zovee...

Lees meer

Club Den Edel beweegt je

Club Den Edel biedt veel extra's voor clubleden zoals workshops, jeugd activiteiten, wandelingen, Yoga sessies en meer. Vol...

Lees meer
Meer nieuws