Praktijk voor Oefentherapie Cesar

Je zit, je staat, je loopt en dat doe je allemaal op je eigen manier…. Maar als dat klachten geeft kan je je afvragen of dit wel de meest gunstige manier is. Zeker als klachten niet over gaan of telkens terug komen.  Iedereen beweegt op zijn eigen manier, maar soms is de manier waarop je beweegt niet altijd gunstig. Met de oefentherapeut ga je kijken waar de klachten vandaan komen en wat je er zelf aan kunt doen.

Renate Lankhorst

Cesartherapeute

Renate Lankhorst

Cesartherapeute


 

Wat doen we bij oefentherapie Cesar?

Het samen kijken naar de manier waarop u uw lichaam gebruikt (op vele verschillende manieren)  is waar we mee gaan starten om vervolgens advies en training  te geven om zo hetgeen u klachten geeft te veranderen. Daarnaast doen we oefeningen, die je zelf thuis ook goed kunt uitvoeren en die betrekking hebben op het dagelijks leven. Het thuis oefenen is belangrijk binnen de behandeling. Zelfredzaamheid is waar we voor willen gaan binnen de behandeling. Zelf je eigen klachten onder controle gaan krijgen.

Therapeut

Sinds 2002 ben ik, Renate Lankhorst nu in Waddinxveen werkzaam binnen deze praktijk, daarnaast heb ik ook nog een praktijk in Groot-Ammers. Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister en ben sinds 2013 lid van het netwerk chronische Pijn (regio Gouda en Rotterdam).

Vergoeding

Aangezien de praktijk met alle verzekeraars een contract heeft afgesloten worden de behandeling vanuit het aanvullende pakket vergoed (afhankelijk wat uw vergoeding is). Mocht u een chronische indicatie hebben komen de behandeling vanaf de 21e behandeling uit uw basisverzekering.

Verwijzing

Het is fijn als u een verwijzing heeft, maar er is geen verwijzing nodig van een arts of specialist. U kunt altijd een afspraak maken.

  • * velden zijn verplicht.

Renate Lankhorst
06 43545597

Deze maand start de lente

In maart start de lente. Als je lentekriebels krijgt, ben je welkom in beweging te komen bij Club Den Edel. Ervaar waarom zovee...

Lees meer

Club Den Edel beweegt je

Club Den Edel biedt veel extra's voor clubleden zoals workshops, jeugd activiteiten, wandelingen, Yoga sessies en meer. Vol...

Lees meer
Meer nieuws