Natuurlijk Gezond Voedingsadvies

Een gezond gewicht is de basis voor een goede gezondheid. Voor veel mensen geen eenvoudige opgave om op een gezond gewicht te komen én te blijven. Professionele support helpt om je gezondheidsdoel te realiseren. Een totale aanpak gericht op een structreel goed voedingspatroon en verantwoorde levensstijl is hierbij de sleutel tot blijvend succes.

Bij Den Edel sport heeft Erika van Asselt haar praktijk. Via haar website vind je alle informatie over haar aanpak en mogelijkheden. De praktijk is aangesloten bij BGN en maakt het mogelijk om de consulten via veel zorgverzekeraars vergoed te krijgen. Een kennismaking is gratis en vrijblijvend.

Hoe snel merk je resultaat?

Een traject bij onze voedingsdeskundige is geen wedstrijd. Iedere deelnemer heeft zijn eigen tempo. Een persoonlijk traject wordt op maat samengesteld. Op gewicht komen op een rustig tempo vergroot de kans dat je de kilo’s eraf kan houden. 

Als je op een gezond gewicht wil komen en blijven, hoort bewegen onderdeel te zijn van je manier van leven. Samen met de voedingsdeskundige ga je op zoek naar mogelijkheden om beweging in te passen in jouw weekritme. Dit kan op verschillende manieren. Regelmatig bewegen zorgt dat je trots op jezelf kunt zijn, het geeft je een gelukkig gevoel en helpt je sneller naar je streefgewicht.

Gratis en vrijblijvende kennismaking?

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

  • * velden zijn verplicht.

Deze maand start de lente

In maart start de lente. Als je lentekriebels krijgt, ben je welkom in beweging te komen bij Club Den Edel. Ervaar waarom zovee...

Lees meer

Club Den Edel beweegt je

Club Den Edel biedt veel extra's voor clubleden zoals workshops, jeugd activiteiten, wandelingen, Yoga sessies en meer. Vol...

Lees meer
Meer nieuws