Milon Cirkel: fit in 35 minuten per training

Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? Wil je de beste begeleiding en veilig en verantwoord fit worden?  Den Edel Sport heeft voor jou de oplossing. Uniek in de regio ben je bij Den Edel gegarandeert van de beste start voor een actieve levensstijl. 

Voordelen van Milon Cirkel fitness

  • Slechts 2x per 10 dagen 35 minuten trainen
  • De trainings apparaten worden automatisch op jou afgesteld, elke keer weer
  • Je zit maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel
  • 100% veilig! Gegarandeerd geen blessures
     

Maak kennis met een Gratis Proefles

Ervaar de Milon Cirkel zelf. Vraag jouw Gratis Proefles aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

 

Sportschool Den Edel Sport in Waddinxveen is dé plek voor individueel fitness, personal training en bedrijfsfitness. Bij Den Edel Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Welkom bij 100 clubs

Club Den Edel is lid van het netwerk van Exclusieve Sportcentra Nederland. Ruim 100 van de beste kwaliteitsclubs zijn aang...

Lees meer

Voortaan 365 dagen open

CLUB DEN EDEL is voortaan alle dagen van het jaar geopend. 365 dagen kunnen clubleden terecht om het beste uit zichtzelf te hal...

Lees meer
Meer nieuws