Meetbaar Resultaat met het Den Edel Sport begeleidingstraject

Behaal nu echt je persoonlijke doelstelling met het Den Edel begeleidingstraject.

  • Voor beginners en gevorderden
  • Vaste begeleiding d.m.v. 'herhaal afspraken' met je eigen fitnesscoach
  • Je persoonlijk programma en je HealthCheck gegevens altijd volgen in de 'Den Edel club app'
     

Wat houdt het unieke Den Edel Sport begeleidingstraject in?

Je start met een persoonlijke HealthCheck & Start en daarna wordt een direct vervolgafspraak gemaakt.

1. HealthCheck & Start

1e afspraak/intake (60 minuten) is inclusief een bloeddrukmeting ,fitheidstest, gewicht, BMI en vetpercentage meting.Je ontvangt een persoonlijk basisprogramma afgestemd op uw doelstelling.

2. Motivatie

De 2e afspraak (30 - 60 minuten) is bedoeld om je gemotiveerd te houden. Ook maken we binnen 2 weken na de intake een afspraak voor een 'small group' les of groepsles training, zodat je errvaart welke mogelijheden er allemaal voor je zijn om je resultaten te bereiken.

3. Begeleiding

Hierna krijg je op regelmatige basis opnieuw een HealthCheck en wordt het persoonlijk basisprogramma desgewenst aangepast door je eigen Fitness Coach.

4. Den Edel Sport app

De Den Edel Sport app (gratis te downloaden voor iOS en android) ondersteunt met inzicht in je trainingsschema, voedings- en beweegtips voor een gezonder leven.

Kennis maken met ons Den Edel Sport begeleidingstraject?

Vraag direct online een Gratis Proefweek Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

Sportschool Den Edel Sport in Waddinxveen is dé plek voor bedrijfsfitness, groepsfitness en jeugdfitness. Bij Den Edel Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

voortaan 365 dagen open

CLUB DEN EDEL is voortaan alle dagen van het jaar geopend. 365 dagen kunnen clubleden terecht om het beste uit zichtzelf te hal...

Lees meer

Clubavond

Speciaal voor onze clubleden houden we op vrijdag 8 september een clubavond. Vanaf 20 uur zorgt de DJ voor gezellige muziek. Me...

Lees meer
Meer nieuws