Bedrijfsfitness bij Den Edel Sport

Werknemers voelen zich beter door meer beweging. Fittere werknemers dragen bij aan de gezondheid van een organisatie in zowel menselijke- als bedrijfseconomische zin.

Doordat werknemers meer gaan bewegen, besteden zo ook meer aandacht aan eet-, drank- en rookpatronen. Dat ook de overheid het belang van bedrijfsfitness onderstreept blijkt wel uit het feit dat het aanbieden van bedrijfsfitness aan werknemers onder bepaalde voorwaarden niet als loon belast wordt.

Heb je een vraag of opmerking over bedrijfsfitness bij Den Edel Sport?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met jou op.

  • * velden zijn verplicht.

 

Sportschool Den Edel Sport in Waddinxveen is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en de Milon Cirkel. Bij Den Edel Sport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

voortaan 365 dagen open

CLUB DEN EDEL is voortaan alle dagen van het jaar geopend. 365 dagen kunnen clubleden terecht om het beste uit zichtzelf te hal...

Lees meer

Clubavond

Speciaal voor onze clubleden houden we op vrijdag 8 september een clubavond. Vanaf 20 uur zorgt de DJ voor gezellige muziek. Me...

Lees meer
Meer nieuws